ORDU / ALTINORDU - Altınordu Halk Eğitimi Merkezi

Mrt

Tarihimizin altın sayfalarında yer alan en büyük zaferlerimizden biri olan Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümü kurumumuzda kursiyerlemizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Şbt

13 ŞUBAT GÜVENLİ İNTERNET GÜNÜ etkinliği olan “Hep Birlikte Daha İyi Bir İnternete” isimli webinar sunumu kurumumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Murat ŞARMAN tarafından gerçekleştirilmiştir.

Şbt

AB Hibe Fonlarına Yönelik Proje Döngüsü Yönetimi Kursu 7 Şubat Çarşamba Saat 17.00 de başlayacaktır. Online kurs kayıt sistemimizden başvuru yapabilirsiniz.

Ock

Altınordu Halk Eğitimi Merkezi Yetişkin Eğitiminde Dijital Fırsatlar Erasmus+ Projesi Kapanış Programı

Ock

Merkezimizce yürütülmekte olan Erasmus+ KA122 "Yetişkin Eğitiminde Dijital Fırsatlar" isimli projemizin kapanış toplantısı 5 Ocak 2024 Cuma günü saat 10.30 da kurumumuz çok amaçlı salonda gerçekleştirilecektir. Tüm eğitmen ve eğitimcilerimiz davetlidir.

Ara

Merkezimizce yürütülmekte olan Erasmus+ KA122 "Yetişkin Eğitiminde Dijital Fırsatlar" isimli projemizin kapanış toplantısı 3 Ocak 2024 Çarşamba günü saat 11.00 da kurumumuz çok amaçlı salonda gerçekleştirilecektir. Tüm eğitmen ve eğitimcilerimiz davetlidir.

Ara

Kurumumuzda yürütülmekte olan “Yetişkin Eğitiminde Dijital Fırsatlar” isimli Erasmus+ projemizin bir faaliyeti olan “Eğitimde Yapay Zeka Araçlarının Kullanımı” etkinliğimiz yapıldı.

Ara

Yetişkin Eğitiminde Dijital Fırsatlar isimli Erasmus+ Projemiz kapsamında Eğitimde Yapay Zeka Araçlarının Kullanımı Etkinliği düzenlenecektir. 21/12/2023 Perşembe Günü Saat 11.00'de Kurumumuz çok amaçlı salonda gerçekleşecek etkinliğe tüm eğitimcilerimiz davetlidir.

Ara

Robotik Kodlama Kursu öğretmenimiz ve kursiyerlerimiz Altınordu ilçesinde bulunan Saraycık Anaokulu ve Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu'nu ziyaret ederek çeşitli Robotik Kodlama etkinlikleri yaptı. 30 Kasım 2023 tarihinde düzenlenen etkinliklerle, anaokulu seviyesindeki öğrencilere robotik kodlama bilgilendirmesi, algoritma, blok tabanlı robotik kodlama etkinlikleri ile uygulamalı Arduino etkinlikleri düzenlendi. Öğrencilerin ve öğretmenlerin merakla izlediği ve katıldığı etkinlikler ile temel problem çözme becerileri geliştirme etkinlikleri düzenlendi. Etkinliğe katılan tüm katılımcıları tebrik ederiz.

Kas

Yürütücülüğünü yaptığımız Erasmus+ KA122-ADU Projesi kapsamında Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ettik

Ekm

Yetişkin Eğitiminde Dijital Fırsatlar İsimli Erasmus+ Projemizin bir faaliyeti olan CANVA bilgilendirme faaliyeti kurumumuz çok amaçlı salonda Kurum Müdürümüz Tuncay TOPAL, Müdür Yardımcımız Emel ŞENDERE ve eğitmenlerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Ekm

Altınordu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Tarafından Cumhuriyet Temalı Karma Sergi Cumhuriyetimizin 100.yılı münasebetiyle Altınordu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet temalı karma sergi düzenlendi. Sergide Altınordu Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerinin eserleri katılımcıların beğenisine sunuldu. Köprübaşı Ceren Özdemir Parkında düzenlenen sergiye İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Onur Bekyürek, Şube Müdürümüz Sezayi Okutan, okul müdürleri, öğretmenler, öğrencilerve vatandaşlar katıldı. Sergiye katılarak bizleri onurlandıran İlçe Milli Eğitim Müdürüz Sayın Onur Bekyürek beye ve Şube müdürümüz Sayın Sezayi Okutan beye ve tüm katılımcılara çok teşekkür ederiz.

Ekm

Kurumumuz tarafından yürütülen "Yetişkin Eğitiminde Dijital Fırsatlar" isimli Erasmus+ Projesi kapsamında CANVA bilgilendirme toplantısı 30.10.2023 Pazartesi saat 11.00 Da Kurumumuz Çok Amaçlı Salon'da gerçekleştirilecektir.

Ekm

Kurum Müdürümüz Tuncay TOPAL ile Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Murat ŞARMAN'a Ordu Valiliği tarafından Ödül Belgesi takdim verilmiştir.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlamaları kapsamındaki ilk etkinliğimizi gerçekleştirdik.